Uppdatering

speedway

För er som funderat lite vad som händer och sker i klubben..

I samband med ett klubbmöte på Tallhult under sensommaren kom firmatecknare och VD i Hagfors elmontage upp till Tallhult.
Det blev lite prat om arenan och klubben informerade att hans ombud ska vräka Valsarna och sälja arenan till annan aktör.
Diskussioner om vem som bestämmer i företaget togs då upp med K.O och han sa att han är den som avgör vad som ska säljas eller inte, och Tallhult ska inte säljas till någon annan än till klubben, det blev då prat med K.O om att klubben kanske skulle kunna få förlänga arrendet så blir arenan kvar i hans ägo och klubben fortsätter arrendera av honom och det tyckte K.O var en bra ide.
Efter många turer med ombuden ang köp av tallhult efter detta möte så gjordes ett sista försök att köpa anläggningen, klubben fick då svar från ombudens advokat att om anläggningen skulle säljas till klubben så är prislappen nu uppe i 2 miljoner, pengar som klubben inte har.
Kontakt togs då med K.O som var fortsatt positiv och ett avtal utformades av klubbens advokat.
Anledningen till detta avtal var att kunna få arbetsro i klubben och att säkerställa att Valsarna skulle kunna leva vidare, dels för sportens skull men också för att få bevara den Speedwaykultur som funnits i Hagfors sedan 1967.
Som alla vet så gjordes försök att vräka Valsarna från Tallhult för att andra aktörer som ej är anslutna till Svemo skulle ha någon sorts lekpark med olika motorcyklar och bilar men i och med nya avtalet så säkras nu Speedwaysporten i Hagfors.
Ett stort tack till K.O som nu sett till att suporters, förare, funktionärer och framförallt Hagforsborna får fortsätta gå på Speedway.

M.V.H

Previous
Plannerade Matcher 2021
Next
NWT artikel

Stöd Valsarna när du spelar

NWT

Nu kan de berättas – historierna från Valsarnas guldår. Tryck på bilden för att komma till artikeln.

Hemma Match Allsvenskan

Valsarna-Team Rapid2020-05-18
Vi ses på Tallhult

Följ oss på Instagram

RSS