Lindgren klar för Valsarna

speedway
1
Trion som var med och körde upp Masarna i Elitserien kör för Valsarna 2016.

 

Ludvig Lindgren återvänder till Valsarna efter fyra säsonger i andra klubbar. Senast för Masarna, där han och de övriga nyförvärven Linus Sundström och Anton Rosén var med och såg till så dom gick upp i Elitserien.

– Det känns väldigt bra att det är någon som vill satsa på mig och det kan jag tacka Peter Jansson för. Det ska bli jäkligt kul att köra under hans ledarskap, vilket jag gjort tidigare i U21 landslaget.  Det ger mig en extra morot att han och Valsarna vill satsa på mig, så när och om jag får chansen att köra kommer jag ge 100%. Jag vet att både Peter och Valsarna brinner för speedway så det passar mig som handen i handsken, säger Ludvig.

Ludvig kommer förutom Valsarna representera Masarna i Elitserien och Newcastle i Engelska Premier League.

Ludvig kommer ersätta Damian Balinski i truppen.Polacken har tackat nej till Valsarna då hans polska klubb la sig i.

– De vill att Balinski ska vara tillgänglig för träning i Polen på fredagar. Då kan han inte köra i allsvenskan i Sverige på torsdagar, säger Michael Lindh, till Värmland Folkblad.

Previous
Körschema- Allsvenskan 2016
Next
Bergqvist sista man in

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Stöd Valsarna när du spelar

NWT

Nu kan de berättas – historierna från Valsarnas guldår. Tryck på bilden för att komma till artikeln.

Hemma Match

Premiär2018-05-24
34 dagar kvar.

Gilla oss på Facebook

Följ oss på Instagram

RSS