Jansson chockad: ”Finns ingen överenskommelse i allsvenskan”.

speedway

IMG_5203

Valsarnas lagledare Peter Jansson meddelar att Valsarna har under onsdagsmorgonen varit i kontakt med Örnarna ang. deras laguppställning inför torsdagen med endast fyra svenskar. Örnarna svarade då att de inte anser att en överenskommelse att köra med minst fem svenskar per match finns. Detta innebär att inte heller Valsarna behöver ta hänsyn till detta vid ev. förändringar i truppen i transferfönster.

– Jag har hela tiden jobbat efter att det funnits en överenskommelse, det var en överraskning för mig att det inte finns! Vi kommer naturligtvis fortsätta att köra med dom svenska killarna även om vi kommer se över vad vad det dyker upp i ett transferföster!
Då det. Blir nya förutsättningar nu!, säger Peter Jansson.

——————————
Uppdaterat:

Valsarna förtydligar. Det finns en överenskommelse om minst fem svenskar i Allsvenskan, och den träffades på ett möte i Örebro i oktober . Dock var det bara fyra klubbar som kom överens, Örnarna kunde inte lova detta, samt Gnistorna reserverade sig eftersom de vid tidpunkten inte hade byggt klart laget på grund av ekonomiska problem.

Under dagen har det framåt andra uppgifter som visar att en överenskommelse finns, men att Örnarna väljer att inte följa den.

-Jag har fått reda på att det visst finns en överenskommelse mellan klubbarna vilket är riktigt bra! Och den informationen vi fick från örnarna stämmer inte. Vi kommer precis som jag sa förut trumma på med våra svenska killar, som vi tror mycket på. Det är skrämmande att vissa klubbar bara struntar i den, Säger Peter Jansson på onsdag eftermiddagen.

Previous
Laguppställningen Valsarna- Örnarna
Next
Ejnermark ersätter Stark

Stöd Valsarna när du spelar

NWT

Nu kan de berättas – historierna från Valsarnas guldår. Tryck på bilden för att komma till artikeln.

Hemma Match

Premiär2018-05-24
34 dagar kvar.

Gilla oss på Facebook

Följ oss på Instagram

RSS