Hansen klar för en fjärde säsong

speedway

1

Valsarna kan i dag meddela att vår danske förare Kenneth Hansen har skrivit på för en ytligare säsong i Valsvästen.

– Det var ett väldigt enkelt val, jag älskar banan, klubben och alla supporters i Hagfors.
Så när jag pratade med Micke så behövde vi inte diskutera länge för att komma överens.
Jag har haft tre bra säsonger i Hagfors och det är en klubb med en ärofylld historia och jag hoppas att 2017 blir ett år då laget kampas om en plats i den allsvenska toppen, säger Kenneth.

Hur ser du på Valsarnas säsong 2016?
– 2016 började  inte så bra för Valsarna och inte heller för mig som inte ens fick chansen att vara med de första matcherna.
Men jag är glad att jag tillslut fick chansen och och att vi avslutade säsongen på det sättet som vi gjorde. Att vi kom till semifinal efter två bra matcher mot Örnarna, och den underbara supporten vi fick av alla Valsfans.

Vad är ditt mål för Valsarna säsongen 2017?
– Det är att minst komma till semifinal och jag skulle vilja fajtas om de Allsvenska medaljerna med Valsarna nästa år. Och jag tycker att det ska bli väldigt intressant med fler matcher i Allsvenskan under nästa säsong.

Vad är ditt individuella mål 2017?
– Mitt personliga mål för kommande säsong är att förbättra min starter och jag kommer att få hjälp med det av Hans Nielsen. Genom att få bättre starter så tror jag att jag kan bli jämnare och bättre i alla mina klubbar, och det är viktigt för mig.

 

Även sportchef Michael Lind är nöjd över att ha fått Hansens signatur på kontraktet.
– Kenneth var vårt förstaval då han verkligen har hjärta för klubben, jag och Dennis var helt överens om att han var den första vi skulle skriva med, säger han.

Dennis som numera hjälper Lind med arbetet som sportchef är ingen mindre än förra Valsföraren Dennis Jonsson.
Jonsson kraschade så allvarligt under säsongen så han valde att lägga släpskon på hyllan och avsluta sin karriär, men han tänker inte lämna speedwayvärlden.

– Det är oerhört bra att få Dennis hjälp, han har ju ett väldigt bra kontaktnät om man säger så. Jag är väldigt tacksam för det, och hoppas på att Dennis kommer att finnas kvar i klubben även i framtiden på ett eller annat sätt.
Dennis har oxå ett hjärta för Valsarna, säger Michael Lind.

Previous
Julgranar
Next
Vi lämnar Allsvenskan

Stöd Valsarna när du spelar

NWT

Nu kan de berättas – historierna från Valsarnas guldår. Tryck på bilden för att komma till artikeln.

Hemma Match

Premiär2018-05-24
29 dagar kvar.

Gilla oss på Facebook

Följ oss på Instagram

RSS