Hallå där: Dennis Jonsson

speedway

dennnis

Namn: Dennis Jonsson
Bor: Södertälje
Familj:  Sambo Johanna + hund

Började köra speedway:  Slutet av säsongen 2012
Bästa speedway minne:  Valsarna-Masarna 2014, när jag tog fullt 11+1.
Sämsta speedway minne: Egentligen  alla matcher i Nyköping. Men säger första matchen i Mariestad 2015 när jag kraschade och pajade axeln.
Speedway idol:  Pappa Pär Jonsson, Jason crump och Tony Rickard
Hobbys:  Fiske
Favorit musik:  Gamla rockklassiker, 80 tal.
Favorit maträtt: Pasta Carbonara
Favorit dryck:  Burn
Favorit sport utöver speedway:  Ishockey och motorcross.

Har summerar du säsongen 2015?  Som en besvikelse, det vad väl inte riktigt vad jag hade förväntat mig. Men jag har bara mig själv att skylla på, jag la inte ned den tid jag behövde för att det skulle gå ett steg framåt.

Har du gjort några förändringar inför denna säsong? Vad?  Väldigt mycket mer träning under vinter och mycket mentalträning. Jag har jobbat mycket på cyklarna och startar säsongen tidigare och åka mycket hoj.

Hur ser du på säsongen 2016? Mer spänning, blir lite förändringar med lag och förhoppningsvis mycket åka, ser 2016 som en utmaning.

Vilka lag du kommer representera 2016, förutom Valsarna? Masarna, Lakeside i Elite Elite league i England.

Varför valde du att köra för Valsarna 2016?  Tycker att vi haft en bra samarbete de åren jag åkt där och jag har alltid fått förtroende att åka och man har liksom växt in i valsarna så det kändes naturligt att åka där (hade 2 år kontrakt 2015 /2016)

Hur ser du på Valsarnas förutsättningar för 2016? Goda vi har ju ett bra lag på papper. De tyckte jag förra året men det gick ändå inte som jag och andra förväntat. Om alla levererar så ska det gå bra så får vi se hur långt de räcker.

Previous
Intressekoll Bussresa från Karlstad
Next
Arbetsdag 16-17 april!

Stöd Valsarna när du spelar

NWT

Nu kan de berättas – historierna från Valsarnas guldår. Tryck på bilden för att komma till artikeln.

Hemma Match

Premiär2018-05-24
29 dagar kvar.

Gilla oss på Facebook

Följ oss på Instagram

RSS