speedway

2021 börjar gå mot sitt slut!

Året började med ovisshet, skulle det bli ett år till utan speedway i Hagfors. Men tillslut kom beskedet vi skulle få köra inför publik.
29/5 öppnade Tallhult för en knattematch men då utan publik. I juni slog Corona till igen och vår hemmapremiär blev flyttad. Prova på dagen med skolungdomar från kommunen blev inställd. 7/7 var det dags för hemmapremiär som summerades mycket lyckad. Vår andra hemmamatch beslutade vi att flytta på pga det storm/ oväder som slog till över Tallhult. Slutet av juli skedde ett övernattningsläger med nöjda och glada barn. När grundserien var avslutad stod Valsarna som segrare. Men tyvärr tog det stopp i SEMI. Motståndarlaget Griparna blev för svåra. Valsarna slutade säsongen med en bronsmedalj vilket klubben är mycket nöjda med.
I slutet på september arrangera klubben en lyckad loppis på arenan. Under hösten har förarjakten pågått i övrigt har det varit lugnt. Under året har klubben sålt bingolotter och nu till advent och jul såldes det granar. Tack så mycket till er som köpt detta av klubben.
Det är även många personer/ företag som hjälpt klubben på olika de vis under året, bla Lasse Persson på EWJ som tillverkat supporterprylar så klubben kunde sälja och få in extra på kontot. Emtbjörks Ab är ännu ett företag som har hjälpt klubben, de har ställt upp med bla hjullastare under matchdagarna .

klubben har även tecknat ett samarbete med Hagforskommun gällande Fritidsbanken som vi hoppas öppnar snart.

Med detta infobrev vill klubben säga ETT STORT TACK FÖR 2021. Utan alla er har inte detta år blivit så minnesrik.

Så till er all ha ett gott slut samt ett gott nytt år.

Tack för ordet// Ordförande HMCK Marie

Previous
Next

Stöd Valsarna när du spelar

NWT

Nu kan de berättas – historierna från Valsarnas guldår. Tryck på bilden för att komma till artikeln.

Hemma Match Allsvenskan

Valsarna-Team Rapid2020-05-18
Vi ses på Tallhult

Följ oss på Instagram

RSS